Πολιτική Επιστροφών

 

Η πολιτική επιστροφών μας είναι 30 ημέρες. Εάν έχουν περάσει περισσότερες από 30 ημέρες από ποτε εχετε παραλαβει την παραγγελία σας, δεν θα μπορέσουμε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας.

Για να επιστραφεί, το προϊόν πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε. Επίσης πρέπει να βρίσκεται στην συσκευασία του.

* Δεν δεχόμαστε επιστροφή για τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας, τα καλλυντικά, τα μαγιό και τα εσώρουχα

Για να σας εξυπηρετήσουμε, χρειαζόμαστε απόδειξη της αγοράς.

Παρακαλούμε να μην επιστρέψετε το προϊόν στον κατασκευαστή.

Δεν κανουμε αλλαγη προιοντος, θα παρετε τα χρηματα σας πισω.

Παρακαλώ στείλτε ένα email στο support@rovo.gr με τις παρακάτω αναφορές :  τον αριθμό αποστολής ,  IBAN , κάτοχος  στα αγγλικά ,τον κωδικό της παραγγελίας, αιτιολογία επιστροφής και τους κωδικους των προιοντων.

Για επιστροφη προιοντον θα σας ειδοποιησουμε με ενα μηνυμα στο email την διευθυνση μας.

Επιστροφή Χρημάτων (εάν ισχύει) 

Μόλις λάβουμε το προϊόν και το εξετάσουμε, θα σας στείλουμε με email μία απόδειξη. Θα σας στείλουμε επιπλέον μία ειδοποίηση που θα αναφέρει εάν η αίτηση σας έχει εγκριθεί ή απορριφθεί. Εάν η αίτηση έχει εγκριθεί, η επιστροφή θα επεξεργαστεί και το ποσό θα περάσει αυτόματα στo τραπεζικος λογαριασμος(IBAN) σας μέσα σε 7-10 ημέρες.

Καθυστέρηση ή καθόλου χρήματα (εάν ισχύει) 
Εάν δεν λάβετε τα χρήματα, επικοινωνήστε πάλι με την τράπεζα σας.

Έπειτα επικοινωνήστε με την εταιρεία έκδοσης της κάρτας, καθώς μπορεί να χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να εμφανιστούν τα χρήματα στην κάρτα.

Εάν ακολουθήσατε αυτά τα βήματα και εξακολουθείτε να μην βλέπετε τα χρήματα στον λογαριασμό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο support@rovo.gr

Προϊόντα σε έκπτωσή (εάν ισχύει)
Μπορείτε να επιστρέψετε μόνο προϊόντα που έχουν αγοραστεί στην αρχική τους τιμή. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να επιστρέψετε προϊόντα που αγοράσατε με έκπτωση.

Μεταφορικά 

Το κόστος μεταφοράς για επιστροφές το επιβαρύνεστε εσείς. 

Εάν στέλνετε ένα προϊόν που αξίζει περισσότερο από €75, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε μία μεταφορική που σας επιτρέπει την χρήση κωδικού tracking ή να αγοράσατε ασφάλεια μεταφορών. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε πως θα έρθει στην κατοχή μας το αντικείμενο που θα επιστραφεί.