Ανανεώστε την ντουλάπα σας το 2020Η πολιτική επιστροφών μας είναι 30 ημέρες. Εάν έχουν περάσει περισσότερες από 30 ημέρες από τότε που πραγματοποιήσατε την παραγγελία σας, δεν θα μπορέσουμε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας ή να αλλάξουμε το προϊόν.

Για να επιστραφεί, το προϊόν πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε. Επίσης πρέπει να βρίσκεται στην συσκευασία του.

Για να σας εξυπηρετήσουμε, χρειαζόμαστε απόδειξη της αγοράς.

Παρακαλούμε να μην επιστρέψετε το προϊόν στον κατασκευαστή.


Επιστροφή Χρημάτων (εάν ισχύει) 
Μόλις λάβουμε το προϊόν και το εξετάσουμε, θα σας στείλουμε με email μία απόδειξη. Θα σας στείλουμε επιπλέον μία ειδοποίηση που θα αναφέρει εάν η αίτηση σας έχει εγκριθεί ή απορριφθεί. Εάν η αίτηση έχει εγκριθεί, η επιστροφή θα επεξεργαστεί και το ποσό θα περάσει αυτόματα στην πιστωτική κάρτα ή στον μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε μέσα σε λίγες ημέρες.

Καθυστέρηση ή καθόλου χρήματα (εάν ισχύει)
 
Εάν δεν λάβετε τα χρήματα, επικοινωνήστε πάλι με την τράπεζα σας.

Έπειτα επικοινωνήστε με την εταιρεία έκδοσης της κάρτας, καθώς μπορεί να χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να εμφανιστούν τα χρήματα στην κάρτα.

Εάν ακολουθήσατε αυτά τα βήματα και εξακολουθείτε να μην βλέπετε τα χρήματα στον λογαριασμό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο support@rovo.grΠροϊόντα σε έκπτωσή (εάν ισχύει) 
Μπορείτε να επιστρέψετε μόνο προϊόντα που έχουν αγοραστεί στην αρχική τους τιμή. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να επιστρέψετε προϊόντα που αγοράσατε με έκπτωση.

Αλλαγές (εάν ισχύει)
Αλλάζουμε προϊόντα μόνο εάν είναι ελαττωματικά ή χαλασμένα. Εάν θέλετε να αλλάξετε ένα προϊόν με κάποιο άλλο, στείλτε μας ένα email στο support@rovo.gr για να σας δώσουμε την διεύθυνση επιστροφής.

 

Μεταφορικά 

Το κόστος μεταφοράς για επιστροφές το επιβαρύνεστε εσείς. 

Ανάλογα με την τοποθεσία σας, ο χρόνος που χρειάζεται για να γίνει αλλαγή ενός προϊόντος μπορεί να διαφέρει.

Εάν στέλνετε ένα προϊόν που αξίζει περισσότερο από €75, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε μία μεταφορική που σας επιτρέπει την χρήση κωδικού tracking ή να αγοράσατε ασφάλεια μεταφορών. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε πως θα έρθει στην κατοχή μας το αντικείμενο που θα επιστραφεί.